Illustrasjon: Katja Henriksen Schia

Marianne Kjærsund Groove

Groove er en energisk samtidsdansforestilling som går inn i et rytmisk landskap. Vi forfølger kroppenes drivende puls sammen med et akustisk perkusjons-basert lydbilde. Arbeidet utfordrer utøvernes individuelle formspråk og fanger hver enkelts musikalitet inn felleskapet. Med forestillingen vil vi omslutte vårt publikum med et generøst musikalsk nærvær, som kan kommunisere med både unge og gamle.
 
Groove er et prosjekt som griper det universelle musikalske i oss, og åpner for kommunikasjon og følelse av samhørighet på tvers av alder og kultur. Hvor i kroppen oppstår denne følelsen av «sving», og hvordan kan vi forfølge den?
Når groover det for hver enkelt, og når smitter det mellom oss? Kan vi med samtidsdans og perkusjon skape groovy tilstander og en musikalsk gjenkjennelse i vårt publikums kropper, uavhengig av deres bakgrunn og alder?

Støttet av: Norsk Kulturråd Fri scenekunst - dans, Norsk kulturråd Bestillingsverk og komposisjon, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere, Berg kommune, Kråkeslottet på Senja, UL. Breidablikk.
Produsentstøtte: Dansearena nord.Medvirkende:
Marianne Kjærsund, Konsept, Ide, Utøver
Gry Bech-Hanssen, Utøver
Pernille Holden, Utøver
Maja Roel, Utøver
Katja Henriksen Schia, Utøver
Elisabeth Nesset, Utøver, Musikalsk ledelse
Tatjana Andreeva, Kostymer
Nanna Elisabeth Berntsen, Inspisient, Produsent
Linda Birkedal, Produsent


Vis tidligere forestillinger