aud-topp
Dersom det ikke er noen auditions vi har informasjon om under her kan du sjekke disse lenkene. Har du informasjon om auditions i inn og utland så setter vi stor pris på om du sier fra til oss.

Sjekk også: danceeurope.netdance.netdanceplug.com dancingopportunities.com au-di-tions.comdanceforyou-magazine.com Dance jobs, Norway

 

Panta Rei Danseteater søker profesjonelle dansekunstnere på høyt nivå, med sterke utøvende og skapende ferdigheter til talentprogrammet TILT Grow i 2021. Programmet er særlig rettet mot dansekunstnere som vil delta i prosjekter som bidrar til økt danseinteresse hos befolkningen. Søknadsfrist er 9. desember.

Karstein Solli produksjoner inviterer til åpen audition og workshop 12. desember i Bærum kulturhus. Det sceniske forprosjektet Rock me baby for barn 0-12 mnd og deres pappaer /eller mannlige omsorgsperson søker tre menn som utøvere til forestilling høst 2021/vinter 22. De søker blant annet en mannlig danser eller skuespiller med god bevegelsesforståelse. Frist for påmelding er 9. desember.

Ser du etter auditions til skoler kan du se på utdanningsiden vår her: danseinfo.no/nyheter/utdanning