Teknisk koordinator vil få ansvar for produksjonsteknisk planlegging, gjennomføring og koordinering av produksjon og turne, samt oppfølging av produksjonsbudsjett. Teknisk koordinator inngår i teknisk avdeling og skal samarbeide tett med produksjonsteamet i Carte Blanche samt aktuelle kunstneriske team. Søknadsfrist er 4. januar.

Stavanger kulturskole er på jakt etter en dansepedagog med relevant utdanning og erfaring som kan undervise i følgende fag: Jazzdans på ulike nivå og for ulik alder (barn og ungdom), samt ballett for yngre elever. Undervisning er på ettermiddag og kveld. Søknadsfrist er 14. desember.

Er du en person som motiveres av å løse medlemmenes utfordringer og behov? Da er det nettopp deg vi vil ha! Vi søker en person som smiler gjennom telefonen, er god til å lytte, er løsningsorientert og som kan være en god relasjonsbygger og en sterk ambassadør for Norske Dansekunstnere. Søknadsfrist er fredag 4.desember kl. 1300.

Norske Dansekunstnere søker en administrasjonsmedarbeider som skal være med å sikre en ny administrativ struktur i organisasjonen. Personen vil være ansvarlig for kontorfunksjoner, sentralbord, enkel saksbehandling og posthåndtering. En viktig del av arbeidet vil også være å følge opp forbundets medlemsregister og regnskapssystem – herunder lønnsinformasjon, fakturering, bilagsføring og diverse enklere regnskapsoppgaver. Søknadsfrist 4.desember kl. 1300.

Ålesund Dansestudio søker etter dansepedagoger til teamet sitt. De trenger pedagoger innen hiphop, jazz, barnedans og klassisk ballett. Har du en eller flere av disse stilene, ta kontakt.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.