Bli med og feire Dansens Dager 2018 i Bergen. Dansere i alle aldre, disipliner og nivå samles fra hele regionen for å vise danseglede og utfolde seg kunstnerisk. Vi inntar byens ulike rom og hyller dansen, som den viktige kulturelle og sosiale og kunstneriske uttrykksformen den er.


 
I forbindelse med denne markeringen inviteres profesjonelle dansekunstnere i regionen til å markere Dansens Dager sammen med oss - enten som en del av vårt hovedarrangement 28. april eller med egne uavhengige arrangement i dagene rundt.

 

Bli med på markeringen på din måte!
Hovedarrangement i Bergen går av stabelen 28. april kl. 10.00-15.00 på ulike arenaer. Dette er et frivillig tiltak der de fleste er amatørdansere - samtidig som dagen er en suveren mulighet til å få vist frem profesjonell dansekunst som en del av programmet. Ønsker du å melde deg på til dette benytt påmeldingsskjema på nett. Frist for påmelding til fellesmønstringen er mandag 5. mars!

Vi er positive til alle forslag, samt fremvisninger/ performancer på utradisjonelle lokasjoner. Bruk gjerne byens rom og nærområder som scene. Dette kan Bergen Dansesenter være behjelpelige med å få gjennomført.
 
Få en plass i programmet
Vi lager hvert år et program som viser den regionale aktiviteten under Dansens Dager.
Dersom du har planlagt et eget arrangement, vil vi gjerne at du tar kontakt innen 1. april for å bli oppført i programmet.
 
Bergen Dansesenter har ikke mulighet for å finansiere eller honorere profesjonelle prosjekter under Dansens Dager. Men vi kan godt nevnes som samarbeidspartnere i en søknad, og alle som er med i programmet får del av den generelle markedsføringen av dagen.
 
 
For påmelding, spørsmål og mer informasjon, ta kontakt med:
 
Bergen Dansesenter - Regionalt kompetansesenter for dans
www.bergen-dansesenter.no / lisa@bergen-dansesenter.no