BJUGN


Bjugn kulturskole
DANSENS DAGER
Bjugn kulturhus
29. april kl 1800
Bjugn kulturskole markerer Dansens dager med en danseforestilling. Aktører er danseelever i kulturskolen i alderen 3-60 år, samt gjestedansere fra Ørland kulturskole, Indre Fosen kulturskole og Future dansekompani
Billetter


 

NAMSOS

 

 

Namsos kulturskole    
DANSENS DAG!  
Storsenteret, Namsos    
25. april  kl 1730  
Vi feirer Dansens Dag ute i byen. Vi starter med en flash mob av kulturskolens danseelever med sine venner, og fortsetter med opptredener fra forskjellige gjester, inkludert danselinjen fra Olav Duun vgs.    
Gratis
facebook.com/namsoskulturskole/

 

 

 

TRONDHEIM


Danselaboratoriet    danselaboratorietNP
TRANSPORTERINGSDANS    
Sirkus Shopping    
27. april kl 1200  

Danselaboratoriet danser Transporteringsdans (TD) på Sirkus Shopping i anledning Dansens Dager 2019! Det blir også anledning til å bli med på en felles TD-økt for store og små blivende TD-ister.    
Gratis    
www.danselaboratoriet.no    


DansiT    dansitNP
STUDIOVISNING: OPEN YOUR HEART - TANELI TÖRMÄ  
DansiT
28. april kl 1430  

Den finske koreografen Taneli Törmä og dansekunstner Hilde Ingeborg Sandvoll er i residens ved DansiT for å arbeide med prosjektet OPEN YOUR HEART - en interaktiv forestilling om en drøm om å danse som et barn igjen. Søndag vil publikum får se resultatet av en workshop med elever i konkurransebasert freestyle disco/jazz ved Trondheim danseklubb.    
Gratis    
dansit.no  

CROTONICXchoices
CROTONICX "CHOICES & CHANGE"      
Tordenskioldsparken    
29. april kl 1200   
CROTONICX inviterer til 3 timers danseseremoni i Tordenskioldsparken. Med intuitiv dans og bevegelse skapes kontemplative soner og rom for refleksjon og fysisk resonans på offentlige steder og møteplasser.    
Gratis

 

Dans 5Rytmer Trondheimsweat
SWEAT OUR PRAYERS  
DansiT    
29. april kl 1700 
Sweat Our Prayers er et åpent rom for fri dans og selvpraksis uten faste trinn og teknikker, ord, instruksjoner og tanker om rett og galt. Å danse er å finne tilbake til egen sirkulasjon, energi og bevegelse. Sweat Your Prayers  passer for alle uavhengig av kjønn, alder, form, farge og danserisk erfaring. Dansen har ingen dogmer og ingen guru. Har du en kropp er du velkommen til å danse din unike dans.    
Gratis 
Les mer her

 

CROTONICXcrotonicx
CROTONICX PERFORMANCEVE
DansiT    
29. april kl 2030  
CROTONICX har i anledning Dansens Dag invitert Ibrahim Fazlic, Ingvill Sallaup, Ronald Kibrige, Berit Rusten, Anna Thu Schmidt, Caroline Jacobsen, Hege Gabrielsen, Øyvind Jørgensen og Loan TP Hoang til å skape 9 nye performanceverk dedikert Dansens Dag 2019.    
Billetter: 100 kr   

 

 

 

VERDAL

 

Dans i TrøndelagUnknown
HÆLA I TAKET
Turneteatret i Trøndelag
27. april og 28. april,
- Dans i Trøndelag arrangerer Dansens dager feiring i samarbeid med de lokale kulturskolene, videregående utdanning og private danseskoler. Vi skal ha en forestilling på hovedscenen til Turneteatret og i tillegg flere del "dansestunts" på og i området rundt teatret.
Billetter
Hjemmeside

 

 

Tilbake