Sunniva Øverland En kveld på Scenehuset til inntekt for WWF

Multi-bill

Kapittle XKapittel X er et dansestykke som omhandler havet og miljøutfordringene all den menneskeskapte plasten som havner der medbringer. Med både film og opptreden gjenspeiles livet i havet og den frie flyten livet har der nede. Kontrastene som oppstår i møtet mellom denne frie, vakre flyten og plasten står i fokus. Du kan kalle det frihetsfølelse vs. frihetsberøvelse, inspirert av hav og plast.


Medvirkende:
Ingrid Nyhus, Koreograf, Danser, FIlmklipper, Musikkmiks, Filmprodusent
Mungolian Jetset , Musikk
Jan-Christian Austad, Filmfotograf

Sel(v)fi(e)lm

Dansefilmen ble til under arbeidet med soloforestillingen Sleepless, en forestilling med dans både på bakkeplanet og i lufta i tissue (et element kjent fra nysirkus).
– Jeg ønsker å uttrykke mine opplevelser og følelser gjennom dans, og i arbeidet med forestillingen ønsket jeg også å utforske mulighetene for å uttrykke meg på film. Det falt seg naturlig for meg å filme ute i naturen - naturen ble min scene. Filmen er et work-in-progress.


Medvirkende:
Sara Helene Vallevik Borg, Koreograf, Danser, Filmregissør, FIlmklipper

100%

Hva skjer med kroppen under fysiske og psykiske forandringer? Alle mennesker føler, og kroppen reagerer på forskjellige sinnsstemninger. Hvordan reagerer vi?


Medvirkende:
Eivind Røed Scheistøen, Koreograf, Film, Danser, Lyd

Prosjekt HolmgangHeilar Dansekompani viser sitt første verk Prosjekt Holmgang. Forestillingen er koreografert av Ina Teresa Winther og Kristina Elise Lefstad og sammen har de med seg fire dansere. Gjennom Prosjekt Holmgang ønsker de å utforske samfunnsengasjementet rundt de utfordringene verden står ovenfor idag. Diktet ”Du må ikke sove” av Arnulf Øverland er utgangspunktet for tema og de utfordringene han belyser trekker de opp mot verdensbildet idag.

Reserver billetter via heilardansekompani@gmail.com
Husk: antall, dag og klokkeslett.


Medvirkende:
Johanne Heggenes Anuglen, Danser
Bodil Vikane Hindrum, Danser
Solvei Uglum Krogstad, Danser
Kristina Elise Lefstad, Koreograf, Danser
Emily Selina Smith, Danser
Ina Teresa Winther, Koreograf, Danser

Transcendence of opposites

Et møte mellom en musiker og en danser, som utforsker ulike stemninger og energinivåer i samspill og konflikt med hverandre. De leker med kontraster mellom kaos og stillhet, mellom harmoni og ubehag. Stykket er en reise gjennom ulike faser, hvor forskjellige uttrykk møtes og utforskes.


Medvirkende:
Sunniva Øverland, Koreograf, Danser
Bjarne Liland, Musikk

Lysning

Lysning er en Oslo-basert duo bestående av Ingvild Våge (vokal) og Bjarne Liland (gitar). Med et melankolsk uttrykk bygd opp av loopet gitar og norske tekster, tar de deg med på en reise gjennom vakre lydlandskap med drømmende og melodiøse låter du får lyst til å høre igjen og igjen.


Medvirkende:
Bjarne Liland, Gitar
Ingvild Våge, Sang


Velkommen til forestilling med ulike danseinnslag, musikk og dansefilm! Alle inntekter går til WWF - Verdens Naturfond. Kunstnerne ønsker å dele sine verk og bidra for å støtte WWF og deres viktige saker.

Gratis inngang. Mulighet for å donere penger (kontanter eller Vipps).

facebook.com/events/242320949662637Medvirkende:
Sunniva Øverland, Prosjektansvarlig


Vis tidligere forestillinger