CODA - Oslo International Dance Festival Dansekollektivet CODA x Dansekollektivet //Club edition: Dj DELLA

Multi-bill

this/connect

Med teknologiens framskritt vil verden også bli mer uforutsigbar. Danseren Ida Haugen sammen med musikerne Simon Matthew (synth), og Wei Ting Zeng (Cello) bearbeider tematikken mennesket og teknologi, og igjennom øyeblikks-kunsten utforsker de våre dypeste urinstinkter og søken etter mellommenneskelig samvær i en automatisert virkelighet.


Medvirkende:
Ida Haugen, Koreograf, Danser
Simon Matthew, Musiker
Wei Ting Zeng, Musiker

jeg.meg.her

Fascinasjonen av kroppsspråk og opplevelsen av vår egen nonverbale kommunikasjon. Et work in progress prosjekt av Trine Lise Moe.


Medvirkende:
Trine Lise Moe, Koreograf, Danser

Thawing

Thawing betyr blant annet smelte eller åpne seg opp, bli mindre nummen. Stykket er koreografert av Alexander Aarø i samarbeid med dansere fra flere nordiske land. Det er en del av en større forestilling, Artic Dreams. som hadde premiere i kulturhuset Katuaq i Nuuk i Grønland november 2017, og ble initiert av dansekunster Maliina Jensen som selv bor i Grønland.


Medvirkende:
Alexander Sebastian Lund Aarø, Koreograf
Maliina Jensen, Danser


Under fiskehjellene i Oslos havn vil Dansekollektivet i samarbeid med CODA by opp til samtidsdans med unge norske koreografer med Vin&Valsen, clubbin, dj DELLA, dansefilmer i badstua og food truck med Flying Culinary Circus. Og det beste av alt, det er gratis.

Vin&Valsen er visning av profesjonell dansekunst på utradisjonelle scener for dans i Oslo sentrum som arrangeres av Dansekollektivet. I 2015 gikk startskuddet for arrangementet og de har nå arrangert konseptet ved 20 forskjellige tilfeller.

Forestillingen vil bestå av tre koreografier: this/connect, jeg.meg.her og Thawing med en varighet på tilsammen 60 min

Program
Sauna session med Dansefilmer i badstua hele kvelden
19-20 Danseforestillinger
20-23 DJ Della på taket
23-02 Festen fortsetter på Naustet

facebook.com/events/376400936210277


Vis tidligere forestillinger