© R.E.D

R.E.D, Nyland gård, Eina Teater Innlandet, Hamar EINAWOOD TCM Xmas Show 2020

EINAWOOD TCM Xmas Show 2020 er et spektakulært juleshow med dans, akrobatikk, nysirkus, teater, poledancing, fantastiske kostymer og live musikk. Showet spilles i to versjoner, en VOKSENVERSJON (19. - 22. og 24. - 28. november) med 18 års grense og en FAMILEVERSJON (21. og 22. november).

De tar situasjonen vedrørende COVID-19 på alvor og følger de retningslinjene som regjeringen legger til en hver tid. På grunn av gjeldende retningslinjer tilbys dessverre bare et begrenset antall billetter til forestillingene i 2020. For alle forestillingene krevers billett/påmelding for å ha oversikt over alle deltakere ved evt. behov for smittesporing. Du får tilgang på hånddesinfeksjon, og i tillegg legger de til rette for å overholde 1-meters-regelen. (Endringer kan komme i tråd med myndighetenes til en hver tid gjeldende anbefalinger.)

Voksenshowet korresponderer med siste tog til Oslo fra Eina 21:52. Billetten inkluderer show og tapas, et glass bobler, samt kaffe og kake. Det blir etterfest med bar og dansegulv fram til kl 2400 (Med forbehold om endring. Vi følger gjeldene smittevernregler.) Lokalet kan ta maksimalt 65 gjester så vær rask til å bestille på ecfiskum@gmail.com for å få mer info og/eller reservere bord.

Alle må informere om når de bestiller billett om dere er par for da kan dere sitte sammen. Alle som bestiller vil få en e-post med "boarding"-tid i forbindelse med ankomst og bordplassering.

VOKSENVERSJONEN:
Det loves pikant eleganse, ekstrem fysisk utfoldelse og lun, men til tider småfrekk humor der det stilles spørsmål ved julens tradisjoner. Showet er produsent av R.E.D. og kunstnerisk leder er Ella Fiskum som sammen med legendariske Ronni Le Tekrø fra TNT og en gjeng musikere, skuespillere, dansere og sirkusartister lager en magisk kveld der fransk cabaret og vaudeville møter Hollywood-glamour med all sin pomp og prakt. Showet er et fartsfylt dinner-show der de kan vi tilby nydelig EINAWOOD TAPAS fra Mersmak Catering, servert av Wael og dansende servitører. Alle som bestiller vil få en mail med "boarding" tid i forbindelse med ankomst og bordplassering.

Pris for show inkl mat og et glass bobler kr 890 + kr 50 kr i koronagebyr
Kun Showbillett kr 490 + kr 50 i koronagebyr

Program:
1830: Dørene til R.E.D. ARENA åpnes - Alle som bestiller vil få en mail med "boarding" tid i forbindelse med ankomst. Det blir god tid til bordplassering og bar bestilling. Et glass bobler (evnt. alkoholfritt) pr billett.
1930: Showstart akt 1
2005: Pause med EINAWOOD TAPAS fra MerSmak.
ca 2055: Showstart akt 2 (showet slutter ca 21:25)
ca 2140: Kaffe og kake.

FAMILIEVERSJONEN:
Dette tilrettelagte showet passer for store og små. I tillegg til alle de profesjonelle aktørene møter du lokale barn og unge fra Fyrverkeriet Kulturskole og Vestre Toten Barne og Ungdomsteater (ledet av Benedikte Narum), samt fra R.E.D. sin mentorordning innen ballett og tissu. Her blir det audition i New York, Alladin på store scener og moro for alle.

Famileshowet starte kl 15. og varer i ca 1,5 time, inkl en liten pause.
Pris familie show kr 420/290 + kr 50 i korona gebyr

Medvirkende:
Ella Christina Fiskum, Koreograf, Regi, Utøver
Siri Kristiansen Byrkjedal, Utøver
Lalla la Cour, Utøver
Hege Eriksdatter, Utøver
Mari Cathrine Brostuen Hagen, Utøver
Amalie Narum, Utøver
Eivind Øverland, Utøver
Sanna Eriksson Ryg, Utøver
Martin Ulvin, Utøver
Ronni Le Tekrø, Utøver, Musikk


Vis tidligere forestillinger
Foto: Ella Fiskum / Design: Tweed

Foto: Ella Fiskum / Design: Tweed