© Guro Erika Trøseid Gjerstadberget

Guro Erika Trøseid Gjerstadberget PÅ SPILL!

PÅ SPILL! er et performanceprosjekt med og for barn i 4-6 årsalderen. Konseptet er utviklet av koreograf, kunstpedagog og barnehagelærer Guro Erika Trøseid Gjerstadberget, og det undersøker hvordan barn kan være medskapende aktører i en skapende, dramaturgisk prosess. Barn fra barnehager i Hamar deltar. PÅ SPILL! er en del av Prosjekt Morf, som er tildelt forprosjektmidler fra Norsk Kulturråd.

PÅ SPILL! en både en type teater, en form for lek og et slags spill. I tillegg er det et demokrati. Deltakernes handlinger, valg, muligheter og begrensninger som demokrater blir tematisert gjennom både form og innhold. Barn og voksne må sette seg sjøl på spill, og etter hvert som spillet spilles, vil noe stadig stå på spill! Prosjektet gjennomføres i samarbeid med koreograf Thea Fjørtoft.

Guro Erika Trøseid Gjerstadberget (f. 1985) er koreograf, kunstpedagog og barnehagelære. Fra 2008 har hun arbeidet med scenekunstproduksjoner i sitt eget foretak. Mange kjenner henne som initiativtaker, produsent, koreograf og danser i det stedsspesifikke scenekunstprosjektet “Blod, jern og olje” på papirfabrikken Klevfos på Ådalsbruk i Løten (2011/2012).


Medvirkende:
Guro Erika Trøseid Gjerstadberget, Konsept, Medskapende utøver
Thea Fjørtoft, Medskapende utøver


Vis tidligere forestillinger