Foto: Tale Hendnes

ICB produksjoner Drøm

Drøm er en familieforestilling for barn fra 4 år og oppover. Både barn, foreldre og besteforeldre har vært involvert i koreograf Inger Cecilie Bertrán de Lis sin forberedelse til denne forestillingen. Hun har intervjuet barn og voksne om deres drømmer, og flere av barna har fått i oppgave i å tegne ned sine drømmer. Kunstnerne tar utgangspunkt og inspirasjon i dette autentiske materialet, og sammen lager de en familieforestilling.
Kanskje kan publikum dele hverandres drømmer og tanker omkring det å drømme og finne likheter og ulikheter, for det å drømme er universelt.
Forestillingen prøver ikke å gi noe svar på hvorfor vi drømmer eller betydningen av drømmene. Det forskes stadig på dette området; hvorfor vi drømmer. Har drømmene noen betydning? Drømmer vi for å bearbeide informasjon og forskjellige sanseinntrykk som vi opplever gjennom dagens løp? Eller har drømmer ingen funksjon i det hele tatt? Kanskje finner vi aldri noe svar på det heller.
Drømmer er et fascinerende landskap å bevege seg i, som gir mange rom for tolkningsmuligheter. Kunstnerne har latt seg inspirere av det autentiske materialet de har fått fra forprosjektet, hvor fantasi og absurditeter smelter sammen til et drømmespill.

Medvirkende:
Inger Cecilie Bertrand de Lis, Koreograf, Ide, Regi
Miriam Kjølen, Prosjektkoordinator
Robert Skjærstad, Regi, Dramaturg
Oda Bjørholm, Danser
Erlend Auestad Danielsen, Danser
Julie Moviken, Danser
Matias Rønningen, Danser
Maria Skjærstad-Bertrán de Li, Danser
Frode Barth, Komponist
Daniel Kolstad Gimle, Lysdesign
Bård Lie Thorbjørnsen, Scenografi, Kostymer


Vis tidligere forestillinger