Illustrasjon: Tarje Eikanger Gullaksen

Rosalind Goldberg The Field

The Field er en forestilling for én danser. Arbeidet tar for seg kroppens plastiske evne til å både ta og gi form, en prosess som skjer på et nevrologisk nivå i hjernen. The Field eksponerer og forstørrer disse prosessene gjennom koreografi og forvandler kroppen til en kjøttfull, kraftfull, sensuell klump, til en snurrende formbar blomst.

Kroppens plastiske evne innebærer ikke bare at den kan ta og gi form, men også dens evne til å unndra seg tilpasning. Inspirert av denne iboende motstanden spør The Field, hva kan man forvente av kroppen? Hvordan kan man koreografere kroppens evne til å forme oss, til å samhandle med miljøet omkring oss? Med dette som bakgrunn har Goldberg utviklet en koreografisk poesi for å synliggjøre vår konstante forandring.

Rosalind Goldberg jobber som koreograf og danser og holder for tiden på med doktorgrad ved Kunsthøgskolen i Oslo. The Field er utviklet i nært samarbeid med det kunstneriske teamet.

Co-produksjon: BIT Teatergarasjen (Bergen), Henie Onstad Kunstsenter (Bærum), Inkonst (Malmö), RAS – Regional Arena for Samtidsdans (Sandnes), Weld (Stockholm).
Støttet: Norsk Kulturråd, Kunsthøgskolen i Oslo.Medvirkende:
Rosalind Goldberg, Koreograf, Konsept
Jens Jeffry Trinidad, Medskapende danser
Daniel Glatzel, Musikk
Anton Andersson, Lysdesign
Maja Zimmermann, Dramaturg
Bojana Cvejic, Kunstnerisk rådgiver
Alexander Krantz, Scenografi, Kostymer
Kjersti Alm Eriksen, Kostymeassistent, ScenografiassistentDatoTidStedBilletter
25.06.20212330 Hølen Kunst- og Bokcafé  

Vis tidligere forestillinger