Foto: Chrisander Brun

Ludvig Daae Landscape

Fire dansere, med ulik bakgrunn, lar den skiftende og uforutsigbare verden som kulturarbeidere befinner seg i akkurat nå påvirke og finne sted i prosessen. De fire kombinerer sine erfaringer og undersøker hvor deres erfaringer overlapper hverandre, og hva som skiller dem. Gruppen lærer av hverandre og lar arbeidet utvikle seg organisk til det er et felles landskap og de kan dryppe inn og ut av hverandres verdener.

Landscape viser at vi alle er veldig egne, unike og komplekse - men samtidig alltid en del av det samme store samfunnet.

Publikum møter danserne i et fleksibelt landskap - et sted der vegger plutselig beveger seg. William Rickmans lydspor er den femte danseren - en energi som både fører og eskorterer deg på reisen. Du velger hvordan du vil nærme deg opplevelsen: fra et sted, eller hvis du vil følge lyd og bevegelse.

- Jeg ser på Landscape som et hus bygget av mange mennesker. Jeg er arkitekten, men når du går gjennom huset, vil du finne mange fingeravtrykk og se at huset ble bygget med forskjellige teknikker og tradisjoner, som alle representerer en individuell vei gjennom historien, sier Ludvig Daae.

Støttet av: Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde, Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnereMedvirkende:
Ludvig Daae, Koreograf
Marcus Baldemar, Danser
Amie Mbye, Danser
Morgane Nicol, Danser
Rina Rosenqvist, Danser
William Rickman, Musikk
Chrisander Brun, Scenografi, Lysdesign
Björn Kuajara, Teknikk
Tove Berglund, Kostymer
Sara Bergsmark, Produsent


Vis tidligere forestillinger