Scene: Bluss har invitert POSSE, et kollektiv initiert av Tamara Alegre, Chloe Chignell, Lisen Pousette og Klara Utke Acs til Porsgrunn Internasjonale teaterfestival som finner sted 12. - 15. juni. Workshopene strekker seg over 4 dager og vil innebære å lese tekster, dele bevegelsespraksis, gå på karaoke, lære hestehvisking og mye mye mer.

Musikkteaterforum, i samarbeid med Musikkteaterhøyskolen og Heddadagene samler det nordiske musikkdramatiske scenekunstfeltet til to dager, 13. - 14. juni, med samtaler, debatter og foredrag med fokus på muligheter og utfordringer i nordisk musikkteater. Påmeldingsfrist 12. juni.

Gaga Oslo og Rom for Dans arrangerer 5 Gaga people klasser med ulike pedagoger. Man trenger ikke å ha danseerfaring for å delta på klassene.

Fjelldansen, regional kompetansesenter for dans inviterer til workshop. Lali Ayguadé er en danser og koreograf som gir masterklasser verden rundt. Hun har danset og koreografert i Akram Khan Company (England), og bl.a. jobbet med La Veronal. Workshop 1.- 5. oktober.

Kurs med pedagog Kjersti Kramm Engebrigtsen som passer for alle som er glad i å bevege seg. Kurset holdes i Frysja salen i Sagene Samfunnshus i Oslo onsdager fra 16. januar og varer frem til jun.

Long’n Lean (R) stretching-yoga med Birgitta Strobel begynner igjen i januar 2019 på Volvat medisinske senter på Majorstuen, torsdager klokken 1730-1845 fra 17. januar.

Skuespiller- og danseralliansen ønsker å være en ressurs i scenekunstfeltet og tar gjerne imot forslag til samarbeid om workshops, masterklasser og kurs for skuespillere og dansere, på e-post: post@skuda.no