Fjorårets suksess skal gjentas med banneret Skeive Dansekunstnere under årets Pride-parade i Oslo. Årets parade går fra Grønland 30. juni kl 1300.

Ann-Christin Berg Kongsness, Marte Reithaug Sterud og Håkon Vadstein er primus motor for  Skeive Dansekunstnere og kan informere om følgende:

"Den 23. mai holdt vi et møte hvor vi snakket om årets parade som går fra Grønland 30. juni kl 1300. Vi ordnet banner ifjor og prøver å ordne med musikk og kommer til å lage en spilleliste som vi spiller av under paraden. Så om noen har musikkønsker er det bare å skrive her på eventet. Her er det også rom om noen ønsker å komme med et innslag i paraden så legges det inn i spillelisten og kan fremføres når sangen kommer.

Både "Skeiv" og "Dansekunstner" brukes som paraplybegreper for det skal være så bredt som mulig og at uavhengig av hvilken del av dansefeltet man tilhører eller hvordan man definerer sin egen identitet skal dette være fritt frem for alle å delta. En feiring av mangfoldet som også eksisterer i det norske dansemiljøet.

Fra Oslo Prides nettside: Paraden er både fest og moro, solidaritet med alle de som ikke kan gå og en politisk markering av mangfoldet av kjønnsuttrykk, seksualitet, identitet og legninger som Oslo Pride representerer. Den består av frivillige bidrag med musikk, kostymer, engasjement og kjærlighet. I paraden skal alle føle seg velkommen, trygge og del av en familie som støtter hverandre.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe, eller for å finne fram til oss ifm paradedagen!

Vennlig hilsen
Ann-Christin, Marte og Håkon"

facebook.com/events/1686413301411937

skeivedansekunstnere