For andre år på rad tilbyr Nagelhus Schia Productions’ en egen residensordning for koreografer. Koreografresidensen strekker seg over to uker og gir en profesjonell koreograf mulighet til å arbeide prossessorientert sammen med våre dansere fra NSP 2 – et nasjonalt talentprogram for samtidsdans. Mottakeren får et stipend på 20 000 kroner, tilgang til studio i to uker samt et sted å bo om nødvendig. Søknadsfrist er 1. juni.

Dansekunstnere/koreografer fra hele Norge er velkomne til å søke. Residensen vil være i Studio NSP, som ligger i naturskjønne omgivelser nær togstasjonen i Sandvika. Studio NSP er utstyrt med musikkanlegg og et topp moderne dansegulv. Residensen bekoster ikke reise, mat eller forsikringer. I residensen inngår også en uformell visning mot slutten av oppholdet.

Periode: Uke 40 og 41

Hvem kan søke: Dansekunstnere/koreografer med norsk statsborgerskap og utenlandske dansekunstnere/koreografer med gyldig opphold i Norge.

Hva skal søknaden inneholde: CV og en kort søknadstekst der du forteller hvem du er, hvorfor du søker, samt en beskrivelse av hva du ønsker å utvikle i løpet av residensen. Legg ved lenker til tidligere verk og /eller prøver og en beskrivelse av hva du vil arbeide med under residensen, gjerne i form av bevegelsesmateriale eller inspirasjonskilder.

Søknad med «koreografresidens» i emnefeltet sendes til info@nsproductions.no innen 1. juni 2021. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Eventuelle spørsmål rettes til produsent Tara Ishizuka Hassel på tara@nsproductions.no / 900 80 554.

Les mer

nagelhus schia 6S5A12061 01
Fra Under produksjon 02: Utdrag fra Realness. Foto: Anne-Sylvie Bonnet