Hør meg! er et kunstnerisk prosjekt hvor en profesjonell kunstner og ungdommer med tilknytning til Jordal fritidsklubb får muligheten til å utvikle en forestilling sammen – en forestilling som fremmer ungdommens egne måter å formidle historiene sine på. Black Box teater inviterer en profesjonell scenekunstner til å arbeide med 10 ungdommer i aldersgruppen 13-16 år. Søknadsfrist: 20. juni 2021.

Prosjektet Hør meg! skal legge til rette for at ungdommer får utforske og prøve ut egne interesser, erfaringer og talenter sammen med en profesjonell kunstner på Black Box teater. I Hør meg! vil ungdommene få en rolle i prosjektet ut fra hva de selv er interessert i – som utøvere, koreografer og kunstnere, eller i arbeid med teknisk produksjon.

 Prosjektet tar form gjennom jevnlige møter og verksteder, og til slutt resulterer det i en forestilling som skal spilles for publikum på Black Box teater i april 2022. Kunstneren får selv definere kunstnerisk innhold og arbeidsmetodene i prosjektet, så lenge ungdommene får rom til å delta aktivt.


Her finner du mer informasjon om Hør meg! og søknadsskjema.

blackboxogjordalopencall101